موج کره ای

اطلاعات درباره کره جنوبی و آسیای شرقی و دیگر مناطق جهان با تمرکز بر غذاها و خوراکی ها

موج کره ای

اطلاعات درباره کره جنوبی و آسیای شرقی و دیگر مناطق جهان با تمرکز بر غذاها و خوراکی ها

فرق نودل با رامن و اسپاگتی و پاستا و ماکارونی ؟


این سئوال خیلی از مردم است. براستی چه فرقی بین ماکارونی با پاستا و اسپاگتی هست یا چه فرقی بین اینها و نودل و رامن وجود دارد؟

اگر مقالات قبلی ما را خوانده باشید ، گفتیم که  در واقع آنچه بعنوان ماکارونی در ایران معروف است ، همان اسپاگتی است که یکی از انواع پاستا است.

رامن نیز یکی از انواع نودل است.

پس تا اینجا فهمیدید که سئوال اصلی باید فرق نودل و پاستا باشد و بقیه زیرمجموعه ایندو هستند.

نودل خاستگاه آسیای شرقی دارد و منشاء آن متعلق به کشور چین است که بعدها به ژاپن و کره جنوبی و ویتنام و تایلند و... راه پیدا کرده و آنها هم مدل های خاص خودشان را از روی آن درست کرده اند مثل انواع رامن ژاپنی.

پاستا منشاء غربی دارد و از آن ایتالیا است که آن نیز در طول زمان به کشورهای دیگر راه یافته و هرکدام مدل خودشان را عرضه کرده اند.


پس در واقع نودل و پاستا در نوع آرد مورد استفاده و روش تهیه و تعداد غذاهایی که دو طرف از روی مدل اصلی ساخته اند ، فرق دارند و تقریبا یکسان هستند مگر در مواردی که گفته شد.

البته قبلا هم گفتیم که درباره منشاء نودل که آیا چین بوده و بعد به اروپا راه یافته و ایتالیایی ها پاستا را از روی آن ساخته اند یا نه ، اختلاف وجود دارد.


مطالب مرتبط :

نودل چیست ؟

پاستا چیست ؟


تهیه شده توسط : موج کره ای

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد